terug naar de openingspagina over onze werkwijze ons actuele aanbod aan auto's te verwachten nieuwe auto's links naar andere websites hoe neemt u contact met ons op?
Citro√ęn, ID 20
Citro√ęn, ID 20
bouwjaar: 1968 km.stand: 41.900
Deze ID 20 van de eerste eigenaar uit midden Frankrijk heeft slechts 41900km gereden en verkeert nog nagenoeg in de originele nieuwstaat!!We hebben de auto gekocht van een bejaarde dame. De auto is nog grotendeels in de eerste(glanzende)lak "blanc stellaire"(ac 97)met het kunstof dak in dezelfde kleur als de carrosserie. Het interieur is voorzien van blauwe stof, in nieuwstaat. Om deze unieke auto helemaal rijklaar te maken, hebben wij er (in samenwerking met Citroen autobedrijf Antonisse te Koekange) het volgende aan gedaan: 4 nieuwe Michelins, nwe deelbare veerbollen, compleet nieuwe uitlaat,accu, bougies, contactpunten. Verder is de motor-versnellings-en LHM olie,alsmede de koelvloeistof veverst.Deze auto ziet er nu niet alleen uit als nieuw, maar rijdt ook als nieuw. Er staat hier in Drenthe een compleet originele, ongerestaureerde,geheel roestvrije,als nieuwe ID voor u klaar van 36 jaar oud!! Wordt afgeleverd met nieuwe APK en Nederlands kenteken. Verdere bijzonderheden:Bj. 68, model 69,is van okt. Handgeschakelde 4bak,normale koppeling.Met orig. instruktieboekje en voertuigdokument.

Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien