terug naar de openingspagina over onze werkwijze ons actuele aanbod aan auto's te verwachten nieuwe auto's links naar andere websites hoe neemt u contact met ons op?

Claus Klassiekers Den Haag.

Claus Klassiekers houdt zich bezig met het zoeken van voornamelijk Franse klassiekers in ó u raadt het al ó Frankrijk. We kopen alleen auto's in een zo origineel mogelijke staat, liefst met een lage kilometerstand, van de eerste of tweede eigenaar, met onderhoudspapieren, boekjes, enzovoorts.

Wat betreft de Citroen ID/DS hebben we nog steeds kans gezien hele mooie auto's te vinden, hoewel het steeds moeilijker wordt en de prijzen in Frankrijk, naarmate de èchte exemplaren daar steeds schaarser worden, soms hoger liggen dan in Nederland.
Op de website kunt u meerdere bijzondere DS-en zien, allemaal inmiddels verkocht; de DS 19 Pallas schijnt nu in een Zwitsers automuseum te bewonderen te zijn... Naast de modellen ID/DS zijn we ook erg gecharmeerd van de CX (modellen met chroom-bumpers).

De auto's die we hier te koop aanbieden worden nagezien, gekeurd door de RDW en afgeleverd met Nederlands kenteken en nieuwe APK.

Vanwege het feit dat we nog lang mooie auto's willen aanbieden zijn we niet echt dol op inruilers.

Zoals de trouwe bezoekers van onze site kunnen zien zijn een aantal auto's al verkocht vóór ze erop staan. Kortom: bent u op zoek naar iets moois, bel even op of kom eens langs in onze garage aan de Beukstraat 53 in Den Haag. Bel voor een afspraak Ton Claus: 070 3616640 / 06 12178122.