terug naar de openingspagina over onze werkwijze ons actuele aanbod aan auto's te verwachten nieuwe auto's links naar andere websites hoe neemt u contact met ons op?
Citro√ęn, DS 19 Pallas BM
Citro√ęn, DS 19 Pallas BM
bouwjaar: 1964 km.stand: 27.900
DS 19 Pallas, geheel in originele nieuwstaat!!! Heeft 25 jaar op blokken onder hoezen en dekens in een parkeergarage in Parijs gestaan. De eerste eigenaar, een Parijse arts, is ongeveer twee jaar geleden overleden en de tweede eigenaar uit Zuid Frankrijk heeft de auto een "revision totale" gegeven d.w.z. een hele grote beurt. Alles functioneert naar behoren, de auto heeft totaal geen roest, is nog geheel in de eerste lak (gris palladium, dak iets lichter getint), zelfs het hemeltje heeft niet losgelaten enz. enz. De tweede eigenaar wilde (gelukkig voor ons) de auto zo origineel mogelijk houden. Zelfs het Parijse kenteken is behouden, voor de nummerplaten is nog nooit een gat geboord, het werd er destijds opgeschilderd! Dit is werkelijk de meest perfecte DS die we ooit gehad hebben, mooier dan welk gerestaureerd exemplaar ook. Voor verdere informatie en prijs kunt u contact met ons opnemen.

Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien Click hier om deze foto vergroot boven in dit venster te zien